Groothandel Windjack Jassen

Bekijk Resultaten
72 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Windjack Jassen

bij Wordans Nederland

Windjacks zijn die jassen die van pas komen bij allerlei buitenactiviteiten. Houdt u van wandelen in de bergen? Of wandelt u liever in het bos? Op beide plaatsen kan een sterke, koude wind voorkomen. Net als tijdens een ochtend hardlopen of een work-out in een openlucht sportschool. Voor al deze situaties is het de moeite waard om een windjack bij de hand te hebben! Deze jassen, hoewel dun, kunnen ons comfort en een degelijke bescherming tegen wind of regen bieden. 

Bij Wordans vindt u goedkope windjacks, in een grote verscheidenheid aan kleuren. Onze jassen zijn gemaakt met personalisatie in gedachten, dus ze zijn effen, en zelfs de naden zelf zijn gerouteerd, zodat zelfs een groter patroon kan worden opgenaaid of afgedrukt.

Warme winddichte jassen

Ons assortiment in deze categorie omvat heren-, dames-, uniseks- en zelfs kinderwindjacks. Als u vooral waarde voor uw geld wilt, raden wij u de windjacks van Sol aan. Dit merk staat bekend om de productie van veelzijdige kleding, die ook als promotiekleding kan worden gebruikt. In ons assortiment vindt u ook windverhitters van andere fabrikanten, zoals Result of B&C. Kies uit tientallen verschillende modellen, met of zonder kap en met verschillende variaties in zakindeling.

Maak gebruik van deze kans om goedkoper in bulk te kopen

Wanneer kan ons aanbod om windjacks in bulk te kopen van pas komen? Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar dezelfde jassen voor uw geliefden voor een familiereünie en een gezamenlijke buitenactiviteit. Het is ook een goed idee om uw werknemers bij een bedrijfsintegratie cadeau te doen - u kunt kiezen voor uniseks windjacks en iedereen een jasje met uw bedrijfslogo geven. Wat de reden ook is, u zult veel besparen wanneer u windjacks in het groot bij ons koopt! Bekijk ons aanbod en de beschikbare kortingen.