Outlet
€9.92 incl. BTW €8.20 zonder BTW
Verkoopprijs €23.92
-59

Malfini 218C - Hemd Style Dames


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 218C

Dit stijlvolle vrouwenshirt van Malfini biedt een eenvoudige maar elegante look. Gemakkelijk om te dragen, en zal snel zijn plaats vinden in je garderobe. Het heeft een slanke pasvorm die het silhouet verbetert. Het is beschikbaar in alle maten, XS tot 2 XL, voor alle lichaamsvormen.
De afgeronde onderkant en de slanke pasvorm geven een vrouwelijk tintje aan het ontwerp. Het is uitgerust met verschillende darts: op de borst, in de taille en op de rug. De knopen hebben dezelfde kleur als de stof voor een sobere en discrete stijl. Het is uitgerust met 3/4 mouwen, met oprolbare manchetten. Ontworpen in een comfortabel en solide materiaal, belooft het een aangenaam draaggevoel en een goede weerstand.
Het witte shirt Style van Malfini is een klassiek en tijdloos model. Maar om pep te geven aan je outfit, aarzel dan niet om te kiezen voor rode, zwarte of lichtblauwe kleuren. Op zonnige dagen kan het alleen gedragen worden, met jeans, broek of rok, afhankelijk van de gelegenheid en de gewenste stijl. In het koele seizoen kan het gecombineerd worden met een jas of blazer met een origineel ontwerp.

- voorzien van zijdelingse naden
- darts op de achterkant
- darts op de borst- en taille
- dubbele kraag
- knoopsluiting aan de voorkant
- 3/4 mouwen met oprolbare manchetten
- ton-sur-ton knoppen (1 reserve)
- ronde onderzijde
- de kleuren die eindigen op 14 vind je onder het product X18 in de rubriek "Uitverkoop"
- gewicht : 125 g/m²

Gewicht
125g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 218C