Outlet
€3.76 incl. BTW €3.11 zonder BTW
Verkoopprijs €8.58
-59

Malfini 169C - T-Shirt Fit-t LS Dames


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 3)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 169C

Dit Fit-t LS dames t-shirt is een van Malfini's meest trotse producten. Wie nog geen casual topje heeft gevonden om zijn garderobe te vernieuwen, kan zich wenden tot dit model. Met zijn opmerkelijke productiekwaliteit en zorgvuldige afwerking voldoet hij aan al je eisen.

Dit t-shirt heeft een licht getailleerde pasvorm met zijnaden. Het is een vrij eenvoudige stijl, maar een die zijn effectiviteit al vele malen heeft bewezen. Het heeft een diepe, ronde hals en de binnenzoom in de halslijn is ontworpen in hetzelfde materiaal als de rest van het shirt. De smalle kraag is 1:1 geribbeld met 5% elastaan om de weerstand van dit vaak belaste deel te verbeteren. De schoudernaden zijn ook versterkt, zodat je je vrij en zelfs plots kunt bewegen, zonder het risico te lopen dit gebied te beschadigen. De lange mouwen bieden je verschillende mogelijke combinaties met broeken in dezelfde stijl.

Het t-shirt is verkrijgbaar in verschillende effen kleuren, van wit tot zwart, geel, rood, blauw of groen. De beschikbare maten variëren van maat XS tot maat 3XL.

- Licht getailleerde pasvorm met zijnaden

- Diepe ronde hals

- Smalle geribbelde kraag 1:1 met 5% elasthaan

- Binnenzoom halslijn in hetzelfde materiaal

- Versterkte schoudernaden

- Lange mouwen

100% katoen

Gewicht
160g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 169C