Facebook Pixel
Outlet
€4.71 incl. BTW €3.89 zonder BTW
Verkoopprijs €10.92
-60

Malfini 210C - Polo Shirt Piqué Dames


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 2)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 210C

Wie op zoek is naar een trendy polo vindt zijn geluk met deze vrouwenpolo Pique van Malfini. Door zijn getailleerde pasvorm past hij perfect bij iedere lichaamsvorm. Om aan ieder zijn behoeften te voldoen, zijn er verschillende maten beschikbaar.

Met dit tijdloze stuk kun je de hele zomer stijlvol doorbrengen. We houden van de praktische en nonchalante kant ervan. In combinatie met bepaalde outfits zoals bijvoorbeeld een klein jasje en een kokerrokje, geeft het een elegante en chique uitstraling. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren. Voor een klassieke stijl zijn er de kleuren wit, zwart, grijs, blauw... Wie een vleugje kleur aan zijn look wil toevoegen, kan kiezen voor modellen in rood, oranje, geel, roze, groen...

De kraag en de mouwen van dit Malfini damespoloshirt hebben decoratieve golvingen die stijl toevoegen aan de algehele look. De knopen zijn in dezelfde kleur als de stof voor extra discretie.

Dit model is gemaakt van hoogwaardig materiaal en belooft optimaal comfort en duurzaamheid om aan je verwachtingen te voldoen. Zijn hoge gramgewicht is een garantie voor zijn stevigheid en weerstand.

- voorzien van zijdelingse naden

- 1:1 geribbelde kraag en mouwen met decoratieve golven

- 5-knops smalle knoopsluiting

- binnenzoom nek in hetzelfde materiaal

- versterkte schoudernaden

- kleur 30 in een nieuwe trendy tint, je kunt de originele kleurtoon 30 in de productgroep 21X vinden in de uitverkoopruimte.

- gecombineerde producten met MALFINI/ADLER-etiketten

- gewicht: 200 g/m²

Gewicht
200g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 210C