Facebook Pixel
Outlet
€4.61 incl. BTW €3.81 zonder BTW
Verkoopprijs €10.66
-57

Malfini 212C - Katoenen Polo Shirt Heren


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 10)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 212C

Dit katoenen poloshirt voor mannen van Malfini heeft alle kwaliteiten die je zoekt in dit type kledingstuk. Met zijn opmerkelijke kwaliteit en vakmanschap zal het velen onmiddellijk bekoren.

Dit poloshirt heeft een vrij eenvoudige pasvorm, met zijsplitjes en een 1:1 ribkraag en -mouwen. De knoopsluiting bevat 3 knopen, die iets meer toevoegen aan de stijl, maar ook praktisch zijn. De binnenzoom van de neklijn is gemaakt van hetzelfde materiaal als de rest van de polo. De schoudernaden zijn versterkt om de algehele stevigheid te waarborgen, en je loopt niet het risico om het te scheuren met abrupte bewegingen of door het te wassen. Om de markeringen te vergemakkelijken is de zak gescheiden. Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen broeken of shorts.

Het uitzonderlijk lichte gewicht van 170 g/m² is een belangrijk kenmerk, vooral in warme seizoenen. Je kunt dit poloshirt in de wasmachine wassen, zolang je de wasvoorschriften voor dit type stof in acht houdt.

- spleetsneden in de zijnaden

- 1:1 ribgebreide kraag en mouwzomen

- knoopsluiting met 3 knopen in de kleur van de stof

- binnenzoom nek

- versterkte schoudernaden

- gescheiden zak voor eenvoudige markering

100% katoen (Ash Melange 3% viscose / Dark Grey Melange 15% viscose)

Gewicht
170g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 212C