Outlet
€5.24 incl. BTW €4.33 zonder BTW
Verkoopprijs €11.44
-54

Malfini 215C - Katoenen Polo Shirt Heavy Heren


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 215C

Kies voor kwaliteit door te gaan voor dit zware katoenen poloshirt voor mannen van Malfini! Het is een ultra-comfortabel model met nette afwerking. Het is moeilijk de charme van zijn strakke lijnen te weerstaan.
We houden van zijn kleine zijsplitjes en korte mouwen. Het is een van de hoofdbestanddelen van de mannelijke garderobe. Om een modieuze look te creëren is het echter belangrijk om te weten hoe het te combineren. Voor uitstapjes met vrienden of stadswandelingen kun je het combineren met lichte shorts, jeans en sneakers. Voor meer formele evenementen is een getailleerde broek of chino en geschikte schoenen een uitkomst. Van casual tot verfijnd, kies de stijl die het beste bij je past en die bij de gelegenheid past.
Dit Malfini Heavy katoenen poloshirt voor heren is voorzien van 3 knopen. De knopen zijn discreet omdat ze dezelfde kleur hebben als de stof. Het is verkrijgbaar in verschillende maten. Het is ook beschikbaar in een breed scala aan kleuren, van de meest elementaire zoals wit, zwart of marineblauw tot meer dynamische kleuren zoals rood of groen.
- spleetsnedes in de zijnaden
- 1:1 ribgebreide halslijn en mouwzomen
- knoopsluiting met 3 knopen in de kleur van de stof
- binnenzoom nek gemaakt van dezelfde stof
- versterkte schoudernaden
- gewicht: 220 g/m²

Gewicht
220g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 215C