Facebook Pixel
Outlet
€4.60 incl. BTW €3.80 zonder BTW
Verkoopprijs €10.40
-56

Malfini 217C - Polo Shirt Victory Uniseks


Kleur
Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 217C

Het uniseks Victory poloshirt van het merk Malfini is ideaal voor sport en diverse buitenactiviteiten. Hij heeft een klassieke pasvorm en is uitgerust met een 3-knoops-sluiting, waardoor hij snel en eenvoudig aan en uit te trekken is.
Door de binnenzoom in de halslijn is het shirt nog comfortabeler. Om te voorkomen dat de schouders gemakkelijk uitrekken of vervormen, zijn de naden bij deze onderdelen versterkt, waardoor het geheel ook sterker en bestendiger wordt. Gemaakt van een sneldrogende stof, behoudt het zijn vorm voor een lange tijd. Het is ook licht en ademend, kwaliteiten die zeer gewaardeerd worden voor de sport.
Deze Victory uniseks Malfini polo zal je beste bondgenoot zijn om je sportkleding af te maken. Het combineert perfect met andere stukken zoals shorts, leggings of andere broeken, afhankelijk van de sport die je beoefent. De ruime selectie aan kleuren zorgt ervoor dat je makkelijk je stijl kan variëren. Voor wie de voorkeur geeft aan een sober ontwerp, kan kiezen tussen wit, zwart of donkerblauw. Als je de voorkeur geeft aan sterkere tinten, kun je kiezen voor een rode of groene Victory polo.

- sneldrogende stof
- ideaal voor sport- en buitenactiviteiten
- gesneden met zijnaden
- geribbelde kraag 1:1
- 3-knoppenslapel
- binnenzoom nek in hetzelfde materiaal
- versterkte schoudernaden
- geschikt voor sublimatie (lichte kleuren)
- gewicht: 150 g/m²

Gewicht
150g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 217C