Facebook Pixel
Outlet
€5.27 incl. BTW €4.36 zonder BTW
Verkoopprijs €12.09
-56

Malfini 219C - Polo Shirt Urban Heren


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 219C

Zoals bij alle Malfini producten profiteert ook dit Urban poloshirt voor mannen van een uitzonderlijke kwaliteit en design. Het is gemaakt van een comfortabel, zacht en ademend materiaal van hoge kwaliteit.
Het is voorzien van korte mouwen en een 3-knops sluiting. De knopen zijn discreet en hebben dezelfde kleur als de stof. We houden van de nette details, vooral de contrasterende strepen op de hals en de mouwen die een vleugje stijl aan elke outfit toevoegen.
Het is veelzijdig en kan dagelijks gedragen worden, met bijna alles. Overweeg om het te combineren met effen kleuren chino's, wat de perfecte outfit zal zijn voor zomeruitstapjes met familie, vrienden of collega's. Om de look compleet te maken is een paar sportschoenen of laarzen een perfecte optie. Vergeet je favoriete bril niet. Je kunt hem ook combineren met een blauwe spijkerbroek voor een klassieke stijl.
Met een gewicht van 200 g/m² biedt dit Urban poloshirt voor mannen van Malfini een grote weerstand en houdt het goed stand. De schoudernaden zijn versterkt voor extra stevigheid.
Er zijn verschillende maten en kleuren beschikbaar: groen, zwart, wit, rood, geel ...
- gesneden met zijnaden
- 1:1 ribgebreide kraag en mouwzomen met een contrasterende streep
- knoopsluiting met 3 knopen in dezelfde kleur als de stof
- binnenzoom nek van dezelfde stof
- versterkte schoudernaden
- gewicht: 200 g/m²

Gewicht
200g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 219C