Bing account
Outlet
€4.13 incl. BTW €3.41 zonder BTW
Verkoopprijs €8.71
-53

Malfini 222C - Polo Shirt Piqué Kinderen


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 5)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 222C

Tussen casual en elegant in, het Piqué poloshirt voor kinderen van Malfini is geschikt voor alle gelegenheden en past zich aan alle stijlen aan. Je kind kunt dit shirt zowel op school als tijdens evenementen die om een meer formele outfit vragen dragen. In de zomer kan het worden gedragen met een lichte korte broek of spijkerbroek. Als het een beetje koud is, kan het worden gedragen met een fijn gebreid vest of een mooi jasje.
Dit model heeft een klassieke, licht getailleerde snit met zijnaden. Het heeft een 3-knoops sluiting, zodat je kind het gemakkelijk aan en uit kan doen. Het heeft een eenvoudig en discreet ontwerp, met knopen in dezelfde kleur als de stof, en kleine decoratieve golven bij de hals en de mouwen.
Met een gewicht van 200 g/m² is de Malfini Piqué kinderpolo zowel licht als dik om een uitzonderlijk draagcomfort en een goede weerstand te garanderen. Het is gemakkelijk te onderhouden en kan in de wasmachine worden gewassen aan de hand van de voorschriften. Voor extra stevigheid en duurzaamheid zijn de schoudernaden versterkt.

- gesneden met zijnaden
- 1:1 ribgebreide kraag en mouwzomen met dubbele reliëfstreep
- smalle knoopsluiting met 3 knopen in dezelfde kleur
- binnenzoom nek gemaakt van dezelfde stof
- versterkte schoudernaden
- je kunt het beëindigde product 205 vinden in de "Uitverkoop" sectie
- gewicht: 200 g/m²

Gewicht
200g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 222C