Facebook Pixel
Outlet
€10.53 incl. BTW €8.70 zonder BTW
Verkoopprijs €27.17
-61

Malfini 528C - Fleece Vest Frosty Dames


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 528C

Het Malfini fleece vest voor vrouwen heeft met zijn licht getailleerde pasvorm en nette details een vrouwelijk en ultramodern design. Warm en comfortabel, het is het soort outfit dat je het hele jaar door kunt dragen. Het kan worden gedragen op lange koelere zomeravonden, maar ook over een t-shirt of blouse voor een beetje warmte, of onder een beschermende jas of jack in de winter.
Het heeft een goed gewicht om een uitstekende weerstand te garanderen, terwijl het je toch warm houdt dankzij de isolerende stof. Het is perfect om je sportkleding in de winter af te maken. Je kunt hem combineren met een legging of een andere geschikte broek, afhankelijk van de sportactiviteit die je beoefent.
Naast de esthetische kant en het aangename draaggevoel dat het biedt, is dit Frosty fleece vest van Malfini ook aantrekkelijk vanwege het praktische aspect. Het heeft twee onderste zakken met rits waarin een paar persoonlijke spullen (mobiele telefoon, sleutels, portemonnee, enz.) kunnen worden opgeborgen en heeft een volledige opening met rits aan de voorkant, zodat je het gemakkelijk kunt aan- en uit trekken.
Van XS tot 3XL, is dit vest verkrijgbaar in verschillende maten.

- isolerende stof
- licht getailleerde pasvorm
- rits over de gehele lengte met kinbescherming
- zakken met spoelrits
- onderzoom verstelbaar door elastisch koord
- decoratieve stiksels
- anti-pilling afwerking aan de buitenkant
- gewicht: 220 g/m²

Gewicht
220g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 528C