Facebook Pixel
Outlet
€8.14 incl. BTW €6.73 zonder BTW
Verkoopprijs €19.37
-58

Malfini Premium 154C - T-shirt Exclusive Dames


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini Premium 154C

MalfiniPremium presenteert dit exclusieve T-shirt voor vrouwen. Het is gemaakt van hoogwaardig SUPIMA®-katoen en belooft een ongekend comfort en zachtheid. Comfort is niet de enige troef. Het is praktisch en heeft een gestroomlijnd en elegant ontwerp dat past bij alle stijlen.

Het is een model dat onmiddellijk verleidt met zijn zorgvuldige afwerking. Het is gemaakt van een stof die zeer comfortabel is om te dragen en zorgt voor een goede stevigheid en weerstand. Om aan alle smaken tegemoet te komen, is hij verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren: wit, zwart, donkergrijs, rood... Hij is ook verkrijgbaar in alle maten.

Het exclusieve MalfiniPremium t-shirt heeft een slanke pasvorm met zijnaden om het bovenlichaam te accentueren. Lichtgewicht en met kortere mouwen is het ideaal om je lente-zomercollectie compleet te maken. Er zijn veel combinatiemogelijkheden. In combinatie met een boyfriend jeans en een mooi paar laarzen of trendy sneakers, zal het je een look geven die zowel eenvoudig als scherp is. Wanneer de eerste vorst van de winter aankomt, aarzel dan niet om het te mengen met kleding gemaakt van zachte en warme materialen.

- hoogwaardig SUPIMA®-katoen

- slanke pasvorm met zijnaden

- diepe ronde hals

- smalle geribbelde kraag 1:1 met 5% elastaan

- halslijn met satijnen lint rond de halslijn in kleur 01

- kortere mouwen

- gewicht: 160 g/m²

Gewicht
160g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini Premium 154C