Facebook Pixel
Outlet
€12.45 incl. BTW €10.29 zonder BTW
Verkoopprijs €30.94
-60

Malfini Premium 256C - Polo Shirt Collar Up Heren


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 2)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini Premium 256C

De Collar Up polo voor mannen heeft een esthetische uitstraling die alle liefhebbers van dit type top zal aanspreken. Met de beste kwaliteit van afwerking en een nette afwerking, zal het onmiddellijk zijn plaats vinden in je garderobe.
De snit heeft zijnaden en 1:1 ribgebreide kraag en mouwen. De onderste delen van de kraag en de manchetten zijn gestyled met contrasterende strepen. De knoopsluiting heeft 2 knopen en het onderste deel, evenals de splitjes, zijn voorzien van contrasterende banden, net als de binnenzoom van de halslijn. De schoudernaden zijn versterkt om de stevigheid van het poloshirt in de loop van de tijd te garanderen. Met de juiste zorg loop je niet het risico dat je het scheurt of dat je de kleur al na een paar wasbeurten ziet vervagen. Je kunt hem gemakkelijk combineren met een spijkerbroek of een ander type broek in dezelfde stijl.
Het gewicht van 215 g/m² zorgt voor een optimale dikte voor een betere isolatie. Afhankelijk van je gewoontes kun je hem in de machine wassen of met de hand, waarbij je de wasinstructies voor dit type stof in acht moet nemen. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

- gesneden met zijnaden
- 1:1 ribgebreide kraag en mouwzomen
- het onderste deel van de kraag en de zomen van de mouwen hebben contrasterende strepen
- knoopsluiting met 2 knopen in dezelfde stof
- gleuven in de zijnaden en onderste rand met een contrasterende band
- binnenzoom halslijn met een contrasterende band
- versterkte schoudernaden

Gewicht
215g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini Premium 256C