Facebook Pixel
Outlet
€14.87 incl. BTW €12.29 zonder BTW
Verkoopprijs €36.92
-60

Malfini Premium 259C - Polo Shirt Grand Heren


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini Premium 259C

De Grand polo voor mannen van Malfini Premium profiteert van alle verwachtingen die je voor dit type kledingstuk zou kunnen hebben. Het is verkrijgbaar in alle maten. Met maten gaande van S tot en met 3XL, hoef je enkel de maat te kiezen die het beste bij je lichaamstype past en vervolgens een kleur te kiezen.
Voor een stijlvolle sportkledingstijl draag je het met een verbleekte jeans. Om de nadruk te leggen op een casual stijl, ga je voor een distressed jeans. Wat betreft schoenen, ga voor tennisschoenen. Voor een geraffineerde noot kies je een trendy jasje dat je open laat om de eenvoud van de stijl niet te doorbreken.

Met een 3-knoops sluiting en een klassieke pasvorm, charmeert hij ons met een ontwerp dat zowel eenvoud als elegantie combineert. Voor extra discretie hebben de knopen dezelfde kleur als de stof.
Ontworpen in hoge kwaliteit katoen, is dit Grand poloshirt voor mannen van Malfini Premium bijzonder comfortabel en bestendig. Het is zeer comfortabel om te dragen en garandeert een goede stevigheid met lange duurzaamheid. De duurzaamheid wordt gegarandeerd door het goede gewicht, maar ook door de naden bij de schouders die zijn versterkt.

- gesneden met zijnaden
- 1:1 ribgebreide kraag met een contrasterende streep
- knoopsluiting met 3 knopen in de kleur van de stof
- spleten in zijnaden met een contrasterende band
- binnenzoom nek gemaakt van dezelfde stof
- versterkte schoudernaden
- katoen behandeld door merceriseren
- gewicht: 160 g/m²

Gewicht
160g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini Premium 259C