Outlet
€2.55 incl. BTW €2.11 zonder BTW
Verkoopprijs €4.03
-48

Piccolio P73C - T-shirt Paint Uniseks


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Piccolio P73C

Dit uniseks Paint T-shirt van Piccolio is de perfecte keuze voor als je op zoek bent naar een goedkoop model, maar van zeer goede kwaliteit. Het heeft alle kwaliteiten die je van een t-shirt kunt verwachten. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende maten en in een groot aantal kleuren: wit, zwart, grijs, geel, rood...

Ontworpen in een zacht en aangenaam aanvoelend materiaal, garandeert het een optimaal comfort. De binnenzoom van de nek is gemaakt van hetzelfde materiaal. De stof is ook sterk en resistent, wat betekent dat het een levensduur die zal voldoen aan je verwachtingen. De naden bij de schouders zijn versterkt voor extra stevigheid. Het is bestand tegen meerdere wasbeurten. Voor optimale duurzaamheid, zullen echter al te agressieve producten moeten worden vermeden. Luchtdroging wordt ook aanbevolen.

Het is gemakkelijk te dragen en te combineren. Het zal gemakkelijk zijn plaats vinden in je garderobe. Licht en voorzien van korte mouwen, is het ideaal voor zomerse uitstapjes. Tijdens het koele seizoen kun je het combineren met warme en trendy kleding.

Het t-shirt is effen van kleur. Het is zeer geschikt voor bedrijven en particulieren die een kledingstuk op maat willen kopen.

- buisvormige pasvorm

- ronde hals geribbeld 1:1

- binnenzoom nek in hetzelfde materiaal

- versterkte schoudernaden

- verwijderbaar etiket

- gewicht: 150 g/m²

Gewicht
150g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Piccolio P73C